Vali Mayda, okul müdürllerine seslendi

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, okul müdürleri ile bir araya geldiği toplantıda Gümüşhane'de eğitimde gurur verici bir tablo olduğunu belirterek, başarının devamını ve geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Ekim 2012 23:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Türk Telekom Fen Lisesi pansiyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ve okul müdürleri ile birlikte kahvaltı yaptı.

Kahvaltıya, Vali Dr. Yusuf Mayda, İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mesut Olgun, Eğitim Denetmenleri Başkanı Şahmettin Kaya, Şube Müdürleri İbrahim Taş, Ahmet Tuncay ve Okul/Kurum Müdürleri katıldı.

Toplantının ardından konuşan Vali Dr. Yusuf Mayda, Gümüşhane'de eğitimde gurur verici bir tablonun olduğunu belirterek, bu dereceyi korumak ve üst düzeye taşımak zorunda olduklarını söyledi. Eğitim yöneticilerine ?Yaşantımızla, tavrımızla ve davranışımızla öğrencilerimizi sahiplenmeliyiz? tavsiyesinde bulunan Vali Mayda, ?İstikballerini takip etmeliyiz. Öğrenci cadde de gezerken o saygısını ve gayretini gösterebilmeli. Milli eğitim sadece eğitim değil öğretim metodlarından birisi ama eğitim daha geniş ve kapsayıcıdır. Biz tavırlarımızla, davranışlarımızla ve yöntemimizle gençlerimizi çocuklarımızı eğitmek durumdayız. Sadece akademik gelişiminde değil, kişiliklerinin gelişmesi oluşması ve toplumunda güzel bir insanlardan oluşması önemlidir.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber