Halk yürüyüşü, Çınarlı Dere Parkuru'nda yapıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kağıtspor İzcilik Grubu'nun birlikte düzenlediği halk yürüyüşlerinin ilki Çınarlı Dere Parkuru'nda yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ekim 2012 11:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Her ay iki kez olmak üzere düzenlenecek yürüyüşlerle Kocaeli halkının ve gençlerin sağlıklı yaşam ve sosyalleşme bilincinin arttırılması hedefleniyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yürüyüş parkurlarının vatandaş ve izcilerle buluşmasını sağlamak için ilki Çenedere Parkuru'nda gerçekleşen 6 kilometrelik yürüyüşe çok sayıda izcinin yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor İzcilik Grubu'nun birlikte ettiği sabah yürüyüşünde izciler ve vatandaşlar birlikte yürüme imkânı buldu.

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU HER SABAH YÜRÜYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun da düzenli olarak sabah yürüyüşleri gerçekleştirdiği Kocaeli, yürüyüş parkuru bakımından zengin bir şehir olarak biliniyor. Tüm ilçelerde bulunan yürüyüş parkurlarında kent halkı sabah ve akşam yürüyüşlerini düzenli olarak yapabilme imkânı buluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından kentin çeşitli noktalarına yapılan parkurlar vatandaşlar tarafından da ilgi görüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber