Bursa polisi, çocuklardan çevrelerinde olup biteni bildirmelerini istedi

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Oktay Yıldızer çocuklarla dost olmak istediklerini belirterek, "Bize çevrenizde gördüğünüz her sorun ve engeli bildirin." dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 12:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, 40 ortaokul öğrencisine şehrin tarihi ve turistik mekanlarını üstü açık otobüsle gezdirdi.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, çocukların sosyal gelişimine, çevre ve kentlilik bilincine katkıda bulunmak amacıyla yapılan etkinlikler kapsamında Şehit Polis Bülent Aslan Ortaokulu'ndan 40 öğrenciye özel gezi düzenledi. Kent Müzesi'nden başlayan gezi öncesi konuşan Bursa Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Pehlivan, ?Çocuklar arasında ortak duygu ve dilin oluşması, çocukların daha iyi şartlarda yetiştirilip geleceğe hazırlanması amacıyla her toplumun geleceği olarak görülen çocuklar sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda her türlü imkandan yararlanma hakkına sahiptir. Bu kapsamda Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, hizmet alanına giren çocuklarımızın sosyal gelişimine katkıda bulunmak, yaşadıkları kenti tanımalarını sağlamak amacıyla bir dizi çalışma başlattı.? dedi.

ÇEVRENİZDE GÖRDÜĞÜNÜZ SORUNLARI BİZE TWIT ATIN

Şehit Polis Bülent Aslan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Kerem Durdu ise ?Bu çocuklarımız arasında ilk kez şehir merkezine gelen ve müzeyi gezenler var. Polisimiz çok önemli bir projeye imza atmıştır.? diye konuştu. Öğrenciler, Kent Müzesi'nde sergilenen tarihi eşyaları yakından inceledi. Müze gezisi sonrası çocuklara seslenen Bursa Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürü Oktay Yıldızer de çocuklarla dost olmak istediklerini söyledi. Çocuklara yaşadıkları kentin güzelliklerini görme imkanı sunduklarını belirten Şube Müdürü Yıldızer şunları kaydetti: ?Biz çocuklarımızın suça yönlendirmesinin önüne geçmenin yanı sıra onlarla dost olmak istiyoruz. Hemen hepiniz sosyal medyayı kullanıyorsunuzdur. Lütfen bize çevrenizde çocuklarla ilgili gördüğünüz sorunları, engelleri bize twit atın.?

Müze gezisinin ardından öğrenciler Osmangazi Belediyesi'ne ait üstü açık turist otobüsüyle şehir turu attı. Öğrenciler ise geziden duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber