Barışık'tan Emniyet Müdürü Gürkan'a hoşgeldin ziyareti

Adana Esnaf Odaları Birliği Başkanı Kazım Barışık, Isparta Emniyet Müdürlüğü'nden, Adana'ya atanan Ahmet Zeki Gürkan'ı makamında ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 13:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Birlik Başkanı Barışık, esnafın emniyetle iç içe olduğunu, Adana'da görev yapan Emniyet Müdürleri ile her zaman dostane ilişkilerde bulunduklarını söyledi. Barışık, ?Bizler, vatanına sadık, devletine vergisini ödeyen, sigortasını yatıran, oluşturduğu istihdamla ülkemize büyük katkılar sağlayarak vatandaşlık görevini layıkıyla yapan küçük esnaf ve sanatkârlarız. Emniyet teşkilatı, bizim için ülkemizin teminatıdır, güvencemizdir. Sizlere, esnaf ve sanatkâr teşkilatı olarak daim büyük sevgi ve saygıyla yaklaşıyoruz. Size de zorlu görevinizde üstün başarılar diliyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hizmetlerinizde her zaman yanınızdayız.? dedi.

Emniyet Müdürü Gürkan da esnaf ve sanatkârlar adına emniyet teşkilatına yönelik güven ve samimiyet dolu sözleri nedeniyle Birlik Başkanı Barışık'a teşekkür etti. Gürkan şunları söyledi: ?Bizler de, teşkilat olarak esnaf ve sanatkârlarımızın daima yanında ve yardımcısıyız. Bu konuda kimsenin kuşkusu olmasın. Esnaf ve sanatkâr, ülkemizin vazgeçilmez değerleridir. Teşkilat mensuplarımız da yasal çerçevede sizlere her zaman yardımcı olacaktır.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber