Kızılay'dan yaşlılara ziyaret

Kızılay Derneği Selçuk Şube Başkanı Zeliha Vişne ve Dernek Yönetim Kurulu üyeleri, Selçuk Belediyesi akıncılar Huzurevindeki yaşlıları ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Ekim 2012 14:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe Kaymakamı Ayhan Boyacı, eşi Havva Boyacı ile birlikte eşlik ettiği bu ziyarette; yaşlılarla sohbet edildi, onlara çeşitli hediyeler verildi.

Kızılay Derneği Selçuk Şubesinin "1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü" kapsamında Selçuk Belediyesi Akıncılar Huzurevine düzenlediği ziyarete; Selçuk kaymakamı Ayhan Boyacı, eşi Havva Boyacı ile birlikte katıldı. Yaşlılarla bir araya gelerek sohbet eden Kaymakam Boyacı ve Eşi Havva Boyacı, onların sık sık ziyaret edilmesi gerektiğini, herkesin mutlaka ilk fırsatta bu tür ziyaretleri gerçekleştirmelerini istedi.

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü çerçevesinde geçte olsa huzurevindeki yaşlıları ziyaret etmek istediklerini, onları sadece özel günlerinde değil, her gün hatırlanması gerektiğine dikkat çeken Kızılay derneği Selçuk Şubesi Başkanı Zeliha Vişne, Kızılay'ın Türkiye'deki öneminden bahsetti. Dernek Başkanı Vişne, yapılan bu ziyarete katılan Selçuk kaymakamı Ayhan Boyacı ve eşi Havva Boyacı'ya teşekkür ettiğini belirtti.

Huzurevinde kalan 64 yaşındaki İsmet Uyanık, yapılan bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek; tüm yaşlılar adına kendi elleriyle yaptığı Selçuk ilçesinin simgesi olan Gümüş renkli Artemis heykelciği hediye etti.

Ziyaret kapsamında; Huzur Evindeki tüm yaşlılara Kızılay lokumu ile çeşitli hediyeler verildi. - İZMİR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber