Suç örgütü şüphelilerinin sorgusu sürüyor

Aralarında Sedat Şahin ve şarkıcı Seda Üren'in de bulunduğu suç örgütü zanlıları sağlık kontrolünden geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 11:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin organize suç örgütüne yönelik operasyonunda gözaltına alınan zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildi. Aralarında Sedat ve Vedat Şahin kardeşlerin de bulunduğu erkek zanlılar, minibüslerle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Şarkıcı Seda Üren ve diğer bir kadın zanlı ise ayrı bir otomobille hastaneye getirildi.

Zanlılar, sağlık kontrolünün ardından tekrar İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Suç örgütü şüphelilerinin sorgusu sürüyor

Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen operasyonla gözaltına alınan, aralarında Sedat Şahin ve şarkıcı Seda Üren'in de bulunduğu 51 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, önceki gün Şişli ve Beşiktaş başta olmak üzere bir çok ilçede bir silahlı suç örgütüne yönelik operasyon düzenlemişti. Yaklaşık 1 yıllık takibin ardından düzenlenen operasyonda, Sedat Şahin, Şahin'in 2 kardeşi ve oğlu ile şarkıcı Seda Üren de gözaltına alınmıştı. Operasyonda ayrıca, Malatyaspor'un eski başkanı Turan Çevik, iş adamı Hasan Erdem, menajer Metin Korkmaz ve Mehmet Ali Büyüksarıoğlu gözaltına alınarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilmişti.

34 tabancanın ele geçirildiği operasyonda, gözaltına alınan 2'si kadın 51 kişi bu sabah Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Sağlık kontrollerinin ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen şüphelilerin sorgulanmasına devam ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber