Belediyeden ücretsiz üniversite hazırlık kursu

Trabzon Belediyesi'nin, üniversiteye hazırlanan öğrencilere yönelik başlattığı ücretsiz üniversite hazırlık kursu başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Ekim 2012 19:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon Belediyesi eski hizmet binasında hafta içi ve hafta sonu devam eden kursa, 500 öğrenci katılıyor. Trabzon Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen kursa Zaferfen Dershaneleri ile Çözüm Dershanesi de katkı sağlıyor.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri ücretsiz hazırlık kursuna 500 öğrencinin katıldığını belirterek, belediye olarak eğitime katkı vermeyi bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi. Milli Eğitim Müdürlüğü ve özel dershanelerin de katkılarıyla düzenledikleri üniversite hazırlık kurslarının Trabzon'daki yardımlaşma ve dayanışma duygusunun ne kadar ileri düzeyde olduğunu ortaya koyması açısından çok önemli olduğuna dikkat çeken Gümrükçüoğlu,"Sosyal sorumluluk anlayışı ile düzenlediğimiz bu kurslara katılan gençlerimizin çok iyi eğitim alarak üniversiteye gireceklerine yürekten inanıyorum. Hiçbir mahallemize ve hiçbir ailemize hiçbir ayrım gözetmeksizin düzenlediğimiz üniversite hazırlık kursumuzda gençlerimize en iyi eğitimi vermenin gayreti içerisinde olacağız." ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber