Vali Coş'tan fuar motivasyonu

Adana'da bu yıl 6.'sı gerçekleştirilen ?Mobilya Dekorasyon Fuarı' devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 12:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarda, birçok firmanın standını eşi Aylin Coş ile gezen Vali Coş, mobilyanın günlük yaşamın bir parçası haline geldiğini söyledi.

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, bu yıl 6.'sı organize edilen; ?Mobilya-Dekorasyon Fuarı'nda birçok standı ziyaret ederek, katılımcılara moral verdi. Fuarların önemine dikkati çeken Vali Coş, Natilus Mutfak standını da gezerek, yetkililerden bilgi aldı.

Vali Coş, mutfakta oluşturduğu marka ile dikkati çeken Natilus Mutfak standını da gezerek, Yönetim Kurulu Başkanı Levent Urul ve diğer yetkililerden bilgi aldı.

Her eve lazım olan ve giderek çeşitlenen bu tüketim grubunun yurt içi ve yurt dışına satışının yapılabilmesi için bu tür fuarlara ihtiyaç duyulduğunu belirten Vali Coş; ?Her yıl büyüyerek devam eden bu organizasyona destek veren kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum.? dedi.

Ürünlerini ?Nautilus' ve ?Sunday' markasıyla müşterilerine sunan firma, düzenlediği birbirinden farklı ve ilginç etkinlikleri ile de organizasyona ayrı bir renk katıyor. Fuar kapsamında pasta yarışması düzenleyen Nautilus Mobilya, lezzet ustalarını yarıştırıyor. Yarışmanın birincisi buzdolabı, ikincisi bulaşık makinesi, üçüncüsü mutfak robotu kazanacak. Mansiyon sahibine ise mutfak önlüğü ve eldiven seti armağan edileceği kaydedildi.

Ön elemeyi geçen tarifler, fuar alanında yapılacak jüri değerlendirmesinden sonra derecelendirilerek ödüllendirileceği belirtildi. Yarışma, yarın 11.00-15.00 ile 15.00-17.00 olmak üzere iki etapta gerçekleştirileceği belirtilirken, değerlendirmenin de aynı gün jüri tarafından yapılacağı vurgulandı. Yarışmanın sonuçlarının ise 16 Ekim Salı günü web sitesinde ve gazetelere verilecek duyurularla açıklanacağı kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber