Pompalı tüfekli kavga kamerada

Sivas'ta 2 grup arasında çıkan kavgada 2 kişi pompalı tüfekle yaralandı. Olay, çevrede bulunan güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre Halfelik Kavşağı Eski Sanayi Sitesi'nde 2 grup arasında kavga çıktı. Alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada A.B., pompalı tüfekle karşı grubun üzerine ateş açtı. Tüfekten çıkan kurşunların isabet ettiği S.D. (45) ile M.K. (48) yere yığıldı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edilirken, yaralılar Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan S.D.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Ayrıca olay sırasında yoldan geçen bir kişi de başına saçma isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralı Numune Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Polis ekipleri, olay yerinde inceleme yaparken, olaya karışan A.B. ile birlikte toplam 2 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber