Azeri Milletvekili Paseyava, Vali Küçük'ü ziyaret etti

'Ermeni Soykırımı İddiaları ve 21. Yüzyılda Kafkasya' konulu sempozyuma konuşmacı olarak katılmak üzere Karabük'e gelen Azeri Milletvekili Ganire Paseyava, sempozyum öncesi Vali İzzettin Küçük'ü ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ekim 2012 19:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karabük ve Safranbolu'yu çok beğendiğini ifade eden Azerbaycan Bağımsız Milletvekili Ganire Paseyava, "Karabük ve Safranbolu çok güzel bir şehir. Sizin hakkınızda da çok güzel şeyler duyduk. Sizleri de ailenizle birlikte Azerbaycan'a davet ediyorum. Bu davetimi parlamentomuzun resmi daveti olarak kabul edin. Türkiye'nin çeşitli bölgelerini kardeş şehir yaptık. En son geçtiğimiz ay Konya'yı kardeş şehrimiz oldu. İnşallah Karabük'ü de Azerbaycanımızın bir bölgesi ile kardeş şehir yaparız." dedi.

Azeri Milletvekili Paseyava ziyaretin sonunda Vali İzzettin Küçük'e Azerbaycan'dan getirdiği ve Azerbaycan'a has kahve fincanı, Karabağ halısının minyatürü ve 'Hocalı Katliamı Üzerine Tanıkların Dilinden' isimli kendi yazmış olduğu kitabı hediye etti. Vali İzzettin Küçük de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Milletvekili Paseyava'ya Karabük'ü tanıtan hediyeler takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber