Memura promosyonda moda artık arsa

Haber Giriş : 26 Eylül 2005 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Memur sendikaları promosyonda sınır tanımıyor. İndirimli ayakkabı, indirimli tüpgaz derken şimdi de sendikalar, üyelerini trende uyup villa arsası sahibi yapmaya başladılar...

MEMUR sendikaları, üye sayılarını artırabilmek için başlattıkları promosyonlarda artık sınır tanımıyor. Bu kervana son olarak katılan Türk Kamu-Sen'e bağlı Türk Ulaşım-Sen Sendikası, üyelerini Ankara'nın en lüks ev ve arsalarının bulunduğu Bilkent'te arsa sahibi yapmak için kampanya başlattı. Türk Ulaşım-Sen Genel Başkanı Nazmi Güzel, ?Arsamız Bilkent'in Karagedik bölgesinde, yani Güney Bilkent'te. 600 metrekare ve 400 metrekare şeklinde villa olacak şekilde arsaları üyelerimize dağıtıyoruz. Bir seferde 8 bin dolar ödemeleri yeterli oluyor' dedi. Güzel, arsaların gelecek vaad eden bir bölgede olduğunu da söyledi.

GÜZEL, ?Bu alanda bin 700 dönümlük alanda golf sahası inşası da var. 2 bin üyemiz var. Şu ana kadar 700 kişi başvuruda bulundu' dedi. Güzel, bir kampanyayla üyelerini diz üstü bilgisayar sahibi de yaptıklarını söyledi. Bu kampanyaya göre kefilsiz, senetsiz, kredi kartsız, 3 ay ödemesiz, 42 YTL'den başlayan taksitlerle 775 dolar ve 959 dolar fiyatlarla sendika üyelerine diz üstü bilgisayar satışı yapılıyor. Bazı memur sendikaları daha önce kooperatif, indirimli tüpgaz, indirimli sinema, indirimli berber, indirimle kıyafet satışı alanlarında üyelerine yönelik promosyon kampanyalarıyla gündeme gelmişlerdi.

star

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber