Din görevlileri dert yandı: Aile hasreti çekiyoruz

Sinop'un Boyabat ilçesinde müftülük tarafından din görevlilerine yönelik düzenlenen istişare toplantısına katılan Kaymakam Bilal Bozdemir, 'bir dokundu bin ah işitti.'

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 19:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Din görevlilerinin sorunlarını dinleyen Bozdemir, ilginç sorularla da karşılaştı. Merkez köylerde görev yapan din görevlileri, çocuklarının okul durumlarından dolayı evlerini köye götürmediklerini ve köyde bekar hayatı yaşadıklarını söyledi. Hafta da sadece bir gün izin kullanabildiklerini ve aile hasreti çektiklerini söyleyen din görevlileri, ??Köyde okul olmadığı için evlerimiz köye götüremiyoruz. Haftada sadece bir gün izin hakkımız var. Onu da pazartesileri kullanıyoruz. Hafta sonu dahil olmak üzere 6 gün sürekli köyde oluyoruz. Aile hasreti çekiyoruz. Bize yardımcı olun.'' diye dert yandı.

İmamların sorunlarını tek tek dinleyen İlçe Kaymakamı Bozdemir, mevcut sorunlarının idari bir sorun olduğunu ve idarecileri vasıtasıyla çözüme gidilmesi gereken bir konu olduğunu söyledi. Bozdemir, ??Köyde yapılan faaliyetlerin takibinde olun. Eksik ya da aksayan hizmetleri üstleriniz rapor edin. İdari konularda işbirliğiniz ihtiyacımız var. Sorunları açık yüreklikle ifade edin.'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber