Avukat Hamza Tor, Osmaniye Baro Başkanı seçildi

Osmaniye Baro Başkanlığı'na Avukat Hamza Tor seçildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ekim 2012 19:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmaniye Barosu 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı adliye binasında yapıldı. Mevcut Baro Başkanı Avukat Hüseyin Sezgin, kongre öncesinde yaptığı konuşmada, dört dönemdir başkanlık yaptığını, yeni dönem için aday olmadığını belirterek yönetim kuruluna başarılar diledi.

Hamza Tor, Salim Barutçu ve Ali Sağlam'ın aday olduğu kongrede Osmaniye Barosu Başkanlığı için 191 üyeden 174'ü oy kullandı. Kongrede Avukat Hamza Tor 103 oy alarak Osmaniye Barosu Başkanı seçilirken, diğer adaylardan Salim Barutçu 60, Ali Sağlam 10 oy aldı. Bir oy geçersiz sayıldı.

Baro Başkanı Hamza Tor, kongre sonrasında yaptığı açıklamada, kendisinden önce görev yapan Hüseyin Sezgin ve yönetimine teşekkür etti.

Kongrede şahsına ve yönetim kuruluna verilen desteğe ve güvene layık olmak için çalışacağını kaydeden Tor, ?Diğer aday arkadaşlarla birlikte mesleğimizin onuruna yakışır bir seçim süreci yaşadık. Artık kongre geride kaldı. Meslektaşlarımızın hak ve hukukunu korumak adına bundan sonraki süreçte var gücümüzle çalışacağız. Bizlere inanarak güvenenlerin bu güvenini layık olmaya çalışacağız.'' dedi.

Baro Başkanı Avukat Hamza Tor Başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyeleri Davut Sarı, Hüseyin Gürsoy, Şahan Demir, Banu Kurt Açıkyörük, Mehmet Karakoç, Mehmet Altun, Hasan Göçer'den oluştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber