Elmadağ Hasanoğlan Sanayi Bölgesi'nde hak sahiplerine tapuları dağıtıldı

Elmadağ Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından yapılan, 613 hektar alanı kapsayan ve 484 adet parselden oluşan, Elmadağ Hasanoğlan Sanayi Bölgesi imar planı çalışmaları sona erdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Ekim 2012 17:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzenlenen tapu teslim töreni ile arsa sahibi işadamları tapularını Başkan Gazi Şahin verdi.

Tapu dağıtım törenine Elmadağ Kaymakamı Resul Kır, Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ankara 1. Bölge Tapu Kadastro Müdürü Faruk Dönmez, Ankara 1.Bölge Tapu Kadastro Şube Müdürü Osman Emir, Hasanoğlan Sanayi ve İşadamları Derneği (HASİAD) Başkanı Çetin Tekin ve HASİAD üyeleri katıldı.

HASİAD Başkanı Çetin Tekin, ?Başkanımız Gazi Şahin'e teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok büyük emekleri ve uğraşları sonucu biz yatırımcıların önündeki büyük bir engelin kalkmasına vesile oldu.? dedi.

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin ise "İlçemizin kalkınması ve gelişmesi için yatırımcımıza destek olduk. Yeni İmar uygulaması ile emsal değeri 0,5 olan bir arsanın emsal değeri 1'e çıkartılarak kullanım oranının artmasını sağladık. Yani daha önce arsa sahibi arsasının yarısını kullanabiliyorken, şimdi yeni imar uygulaması ile arsanın yüzde 100'ünü kullanabilecek. Bu yeni uygulanan imar planı değişikliği ile ilçemize daha çok yatırımcının geleceğinin de söyleyebiliriz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber