Cumhuriyet Kupası'nı Emine Nakıboğlu Ortaokulu kazandı

Gaziantep'te ortaokullar arası düzenlenen ?Şehitkamil Belediyesi Basketbol Cumhuriyet Kupası'nı Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu kazandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehitkamil Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde düzenlenen ?Basketbol Cumhuriyet Kupası'na erkekler ve kızlarda 18 okul takımı katıldı. 14-19 Ekim tarihleri arasında Şehitkamil Belediyesi Atatürk Spor ve Kültür Merkezi'nde büyük mücadelenin yaşandığı turnuvanın final maçları Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu, Özel Cahit Nakıboğlu Ortaokulu ve Nilgün-İsmet Akınalan Ortaokulu arasında oynandı. Finalde sırasıyla Nilgün-İsmet Akınalan Ortaokulu'nu 40-18, Özel Cahit Nakıboğlu Ortaokulu'nu 26-13'le mağlup eden Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu küçükler basketbol takımı, ?Cumhuriyet Kupası'nın sahibi oldu.

Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu Müdürü Süleyman Eski yaptığı açıklamada, Şehitkamil Belediyesi'nin düzenlediği ?Basketbol Cumhuriyet Kupası'nda şampiyon olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade etti. Eski, "Özel Emine Nakıboğlu Ortaokulu olarak grup müsabakalarını namağlup tamamladık. Daha sonraki final maçlarında da öğrencilerimiz başarılı bir oyun sergileyerek rakiplerini mağlup etmeyi başardı ve kupayı okulumuza getirdi. Ben bu şampiyonlukta emeği geçen öğrencilerimizi, öğrenci velilerimizi ve beden eğitimi öğretmenlerimizi kutluyorum." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber