Şehit polis memurları gözyaşları ile uğurlandı

Hakkari'de özel harekat polisleriyle teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan biri emniyet amiri üç polis, Van'da düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Ekim 2012 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şehit polis memuru Okan Koç'un eşi Hatice Koç ile 6 aylık kızı, uğurlamaya katılanları duygulandırdı.

Hakkari'de çıkan çatışmada şehit olan biri emniyet amiri 3 polis memuru için Van Helikopter Filo Komutanlığı'nda tören düzenlendi. Törene, Van Valisi Münir Karaloğlu, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Yıldırım Güvenç, AK Parti Van Milletvekili Mustafa Bilici, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Nuri Güler, askeri erkan, polis memurları ve şehitlerin yakınları katıldı.

Filo komutanlığındaki tören şehit polis memurları için saygı duruşu ile başladı ve ardından şehitlerin öz geçmişleri okundu. Hakkari İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, törende konuşma yaparak hain saldırılar karşısında yılmadan görevlerini sürdüreceklerini söyledi.

Van İl Müftüsü Nimetullah Arvas, Kur'an-ı Kerim okuyarak şehit olan polis memurları için dua etti. Okunan duanın ardından şehit emniyet amiri Yalçın Dizdaroğlu ile polis memuru Okun Koç Ankara'ya, polis memuru Ertuğrul Polat'ın cenazesi ise Gaziantep'e gönderildi.

ŞEHİT EŞİ YÜREKLERİ DAĞLADI

Hakkari'deki saldırıda şehit olan polis memuru Okun Koç'un eşi Hatice Koç, törene katılanların yüreklerini dağladı. Eşini gözyaşları ve dualarla uğurlayan Koç'u, yakınları ve eşinin mesai arkadaşları teselli etmeye çalıştı. 6 aylık kızı Nehir'e ?Kızım bak baban burda? diyerek gözyaşlarına hakim olamayan Koç, minik kızına sıkıca sarılarak ağladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber