Kültür ve Turizm Bakanı Günay'dan odunpazarı standına ilgi

Tarihi Kentler Birliği (TKB) 2011 Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışması'nda Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Odunpazarı Belediyesi tarafından hazırlanan stantta incelemelerde bulundu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Ekim 2012 18:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ile birlikte Odunpazarı Evleri ve sokaklarından oluşturulan standı yakından inceleyen Bakan Günay, Başkan Sakallı'dan çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Tarihi Odunpazarı bölgesi maketi üzerinde Bakan Günay'a Odunpazarı ile ilgili önemli bilgiler veren Başkan Sakallı, yeni projeleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Odunpazarı Belediyesinin gerçekleştirdiği çalışmaları büyük bir beğeni ile takip ettiğini ifade eden Bakan Günay, hazırlanan stant sayesinde Odunpazarı'nı bir kez daha yakından görme fırsatı elde ettiğini dile getirdi. Odunpazarı Belediyesi'nin tarihi ve kültürel mirası koruma konusunda gerçekleştirdiği çalışmaların tüm yerel yönetimlere güzel bir örnek olduğunu altını çizen Günay, çalışmalara destek sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber