Kamu Kurumları ve teknoloji devleri e-dönüşüm için buluşuyor

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Eylül 2005 14:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAMU KURUMLARI VE TEKNOLOJİ DEVLERİ E-DÖNÜŞÜM İÇİN SAP FORUM ANKARA'DA BİR ARAYA GELİYOR

SAP Türkiye'nin, Ekim ayında SAP Forum Ankara adı ile düzenleyeceği etkinlikte, HP, IBM, Sun, Siemens Business Services, Koç Sistem, Aselsan gibi SAP iş ortakları ve müşterileri kamu kurumlarında bürokrasiyi azaltacak ve vatandaşlara daha iyi hizmet vermeyi sağlayacak e-dönüşüm uygulamalarını, kamu kurumlarıyla paylaşacak.

Dünyanın en büyük kurumsal yazılım firmalarından SAP, Türkiye'de gerçekleştirdiği etkinliklerle bilişim sektörünün önde gelen firmalarını bir araya getiriyor. HP Türkiye'nin ana sponsorluğunda 12 Ekim 2005 tarihinde Ankara Sheraton Oteli'nde gerçekleştirilecek SAP Forum Ankara etkinliğinde, kamu kurumlarının e-dönüşüm ihtiyaçları, kurum içi ve kurumlar arası entegrasyon projeleri masa üzerine yatırılacak.

SAP Forum Ankara etkinliğine, SAP Türkiye ile birlikte HP, Aselsan, Anadolu Bilişim Hizmetleri, Aster, BİMSA, BTC Ekonum, Elsys, IBM, ICC-IDS Sheer, Koç Sistem, SBS, Sun Microsystems'de değişik konularda sunumlar yapacak. SAP Forum Ankara'da, kamu kurumlarının mevcut görev ve sorumluluklarını daha iyi yapabilmeleri, vatandaş merkezli hizmetler üreterek bürokrasiyi azaltıp hızlı ve kaliteli hizmet verebilmeleri ve kurum içi kaynakları en verimli şekilde kullanıp maliyetleri kontrol altına almaları için yapmaları gereken e-dönüşüm uygulamaları kamu yetkililerine tanıtılacak.

"Deneyim, güven ve performans" teması ile düzenlenen SAP Forum Ankara'da konular; "Kamuda Kurumsal Kaynak Planlaması, Kamu Sektörü Çözümleri, Teknoloji ve Altyapı Çözümleri ve Sektörel Çözümler" başlıkları ile 4 ana alan altında incelenecek.

Bu ana başlıklar altında; "Vergi ve Gelir Yönetimi", "Kamuda Stratejik Kurum Yönetimi", "Kamu Kurumlarında Maliyet Muhasebesi ve Kontrol", "Kamuda Etkin Kurumsal Kaynak Yönetimi", "SAP ile Entegre Kimlik Yönetimi Çözümleri", "Kamu İnsan Kaynakları Yönetimi", "Vatandaş İlişkileri Yönetimi", "Kurumlar Arası Entegrasyon", "SAP Teknoloji ve Altyapı Çözümleri", "Liberal Enerji Pazarında İhtiyaçlar ve Çözümler - Avrupa'dan Örnekler", "Kamu Sektöründe Yeniden Yapılanma ve ERP Uygulamaları", "SAP Uygulamaları İçin Performans Tabanlı Platform Seçimi", "SAP Ulusal Güvenlik Çözümleri", "SAP Sağlık Sektörü Çözümleri" ve "SAP Veri ve Arşivleme Çözümleri" ile "Aselsan'da Kurumsal Kaynak Planlama Uygulaması" başarı öyküsü olarak kamu kurumlarına aktarılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber