Başkan Çelikcan eşiyle birlikte hastaları ziyaret ediyor

Adana Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, ilçede bulunan hastaları eşiyle birlikte ziyaret ederek, ihtiyacı olanlara yardımda bulunuyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 16:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

?Hoş Geldin Bebek Projesi' kapsamında ziyaret ettiği yeni doğan bebeklere çeşitli hediyeler veren Başkan Çelikcan taziyelere katılıp vatandaşların acılarına ortak oluyor. Yüreğirli vatandaşları evlerinde ziyaret eden Başkan Çelikcan gittiği her mahallede o bölgeyle ilgili istek ve şikayetleri de alarak eksikliklerin giderilmesi konusunda ilgili birimleri görevlendiriyor.

Yüreğir'in değişik mahallelerinde vatandaşlarla birlikte olan Başkan Çelikcan, eşi Mehtap Çelikcan ile birlikte AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Acem ile birlikte, hastaları ziyaret edip ihtiyacı olanlara hasta yatağı, tekerlekli sandalye, gıda ve giyim yardımında bulunuyor.

Sosyal belediyeciliğe büyük önem verdiklerini belirten Başkan Mahmut Çelikcan, her zaman vatandaşların yanında olduklarını belirterek, ?Göreve geldiğimden bu yana her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya çalıştık. Şimdi evde yatalak ve dışarı çıkamayan hastalarımızı ziyaret ederek onlara bayram öncesi ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz. En önemlisi ise onlara moral vermeye çalışıyoruz.? dedi.

AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar ise vatandaşların her zaman yanında olduklarını belirterek, ?Belediyemiz ile birlikte ortak hareket ederek vatandaşlarınızın ihtiyaçlarına ve isteklerine yetişmeye çalışıyoruz. Özellikle hastaları ziyaret ederek onların hangi haklardan yararlanması gerektiği konularında kendilerine yardımcı oluyoruz.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber