Vali Selami Altınok, Ortaköy'ü ziyaret etti

Aksaray Valisi Selami Altınok beraberinde Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İnceer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, İl Müftüsü Bekir Gülce, Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr.Erol Çelik ile Ortaköy ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Ekim 2012 19:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe Kaymakamı Harun Başıbüyük, Ortaköy İl Genel Meclis üyeleri ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Altınok, önce Ortaköy Kaymakamlığı'nı ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Harun Başıbüyük'ten ilçe hakkında bilgi alan Vali Altınok, ilin en büyük ilçesi olan Ortaköy'ün potansiyeli olan büyük bir ilçe olduğunu söyledi.

İlçede tüm kurum ve kuruluşların kendi alanlarında çalışmalarını en iyi şekilde yürüttüğünü ifade eden Vali Altınok, sorun ve ihtiyaçların belirlenerek Ortaköy'ün daha da gelişmesi için el birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Selami Altınok daha sonra Ortaköy Belediyesi'ni de ziyaret etti. Belediye Başkanı Mahmut Ütük'ten belediye hizmetleri ile ilgili bilgi alan Vali Altınok, Merkez Parkı'nda oturan vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet etti.

Vali Selami Altınok, Kapalı Spor Salonu ve İlçe Devlet Hastanesi ek bina inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra Ortaköy'den ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber