Sungurlu Belediyesi arife günü mezarlıklarda mevlit okuttu

Çorum'un Sungurlu Belediyesi tarafından her dini bayram öncesi olduğu gibi yine Arife günü mezarlıklarda Mevlid-i Şerif okutuldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ekim 2012 19:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sarıtepe Mezarlığı'ndaki mevlide Sungurlu Belediye Başkanvekili Behçet Çağatay, başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Sungurlu Belediye Başkanvekili Behçet Çağatay, mevlit sonrası yaptığı konuşmada yaşamını yitirenlerin arkasından dua edecek insanların olduğunu belirterek, "Önemli olan geride, bizlere de dua edecek, bir Fatiha okuyacak nesiller bırakmak. Bu da yine bizlere düşüyor. Ne ekersek onu biçeceğiz. Belediye olarak kentimizdeki bütün mezarlıklarda çeşitli çevre düzenlemeleri yapmaya devam ediyoruz. Hepinizin Kurban Bayramı mübarek olsun" dedi.

Başkanvekili Çağatay, daha sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda düzenlenen mevlide katıldı. Mevlit sonrası mezarlıklarda incelemelerde bulunan Çağatay, mezarlıklarda bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında mahalle sakinlerine bilgiler verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber