Rüyasında Atatürk'ü gördü, şarkı yazdı

İzmirli ünlü sanatçı Koray Güler, bir gece rüyasında Atatürk'ü gördüğünü ve ertesi gün Atatürk'le ilgili bir şarkı yaptığını söyledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ekim 2012 13:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güler, rüyasında Atatürk'le yan yana geldiklerini ve kendisine çok yakın olduğunu hissettiğini belirtirken, ertesi gün bu duygu yoğunluğuyla Atatürk'le ilgili bir şarkı yazdığını ve şarkının kendisi için çok önemli olduğunu kaydetti.

İzmir'in eğlence mekanlarından biri olan Turkuaz City'nin sanatçısı Güler, Atatürk'ün Türk toplumu için çok önemli bir isim olduğunu kaydederken, "Bizim evimizde ve okula ilk başladığımızda öğrendiğimiz ilk kelime Atatürk. Her zaman içimizde olacak büyük bir insan. Bir gece kendisini rüyamda gördüm. Çok düşünceli ve sıkıntılı bir halde gördüm. Çok etkilendim bu durumdan ve sabah uyanıp stüdyoya geldiğimde kendi kendime çalmaya başladım. O an da sözler gelmeye başladı. Sonra beste üzerinde çalıştık. Sağolsun arkadaşlar gelip çaldılar ve son haline getirdik. Duygularımı açık bir şekilde anlatabildiğim güzel bir şarkı oldu" diye konuştu.

Şarkının düşünülerek ve planlanarak ortaya çıkmadığını aktaran Güler, "Şarkının oluşumu düşünerek ve planlanarak yapılmadı. Bir gece rüyasını gördüm, sabahına geldim şarkı hazırdı. Kendiliğinden olmuş bir şey" ifadelerini kullandı.

Rüyasında Atatürk'ü mutsuz ve düşünceli gördüğünü söyleyen Güler, "Kendisini hüzünlü ve düşünceli gördüm. Bu durum bende endişe uyandırdı. Fakat hayra yormalıyız bunu. Atatürk'ü seven milyonlarca insan var. Atatürk'ü örnek alan bir çok insan var. Ben de bu okyanusta bir kum tanesiyim. Kendisinin bize gösterdiği yolda ilerleyeceğiz ve bu yoldan dönmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Yeni albüm hazırlıklarında son aşamaya geldiklerini de belirten Güler, "Albüm zor bir süreç biliyorsunuz. Çok özenerek çalışmalar yaptık, çok önemli isimlerle çalıştık. Çok önemli isimlerden şarkı almaya çalıştık; Sezen Aksu, Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur ve Doğuş gibi isimlerle görüştük. Son dönemlerdeki en kaliteli albüm olduğunu düşünüyorum. İnanıyorum ki büyük sükse yapacaktır. Stüdyo konusu ise, her sanatçının en büyük hayali bir stüdyosu olmasıdır. Allah'a şükür biz de kendi stüdyomuzu açtık, bizim için çok önemli bir konuydu. Bu konuda da son derece mutluyum" dedi.

Güler, sezonun en önemli iki dizisinden de teklif aldığını, görüşmelerin sürdüğünü ve kısa bir süre içinde oyunculuğa da başlayacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber