Malatya Valisi Şahin, Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu verdi

Malatya Valisi Vasip Şahin tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyona 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve eşi Merih Mendi, askeri erkan ile eşleri, kamu kurumlarının yöneticileri, sivil toplum örgütleri ve şehit aileleri katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 08:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anemon Otel'de düzenlenen resepsiyon öncesi Vali Vasip Şahin ve eşi Şeyma Şahin konuklarını birlikte karşıladı. Şahin çiftinin konukları karşılaması yaklaşık 20 dakika sürdü. Resepsiyona 2. Ordu Komutanlığı komuta kademesindeki komutanlardan bazıları eşleriyle katılırken bazıları yalnız katılmayı tercih etti. Resepsiyonun düzenlendiği salona en son girenlerden biri 2. Ordu Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve eşi Merih Mendi oldu.

Kamu kurum müdürlerinin de hazır bulunduğu etkinliğe siyasi partilerin il başkanları ve milletvekilleri katılmadı. İlin farklı yerlerinden gelen şehit ailelerinin çocukları da resepsiyona iştirak etti. Hekimhan ilçesine bağlı Güzelyurt beldesinden gelen şehit yakınları İbrahim Ethem Tavaroğulları ile Hatun Tavaroğullları, 5 yıl önce şehit düşen Dilaver Koca'nın babası Kemal Koca da salondaki yerini aldı.

Vali Vasip Şahin, resepsiyon öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ?89. yıl dönümünde hale taptaze, dinamik bir cumhuriyeti yaşıyoruz. İnşallah geleceğe çok daha ümitle bakıyoruz. Demokrasiyle, insan haklarının yerleşmesiyle, sosyal gelişmelerin yanında ekonomik gelişmelerle birlikte Türkiye eski şaşalı günlerine doğru gidiyor diye düşünüyorum.? dedi.

Orgeneral Galip Mendi de ?Cumhuriyet'in 89. yıl dönümü hayırlı uğurlu olsun. Nice mutlu böyle Cumhuriyet Bayramlarını, hep birlikte, birlik ve beraberlik içinde kutlamayı temenni ediyorum.? dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Selim Pilten de Türkiye'nin birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğu günümüzde Cumhuriyet'in 89. Yıldönümü'nün buna vesile olmasını dilediğini kaydetti.

Vali Vasip Şahin ile Orgeneral Galip Mendi eşleriyle birlikte salonda bulunan masaları tek tek dolaşarak davetlilerin bayramlarını kutladı. Şahin ve Mendi, şehit aileleriyle yakından ilgilendi.

Bayram kutlamalarının ardından Türk bayrağı desenli pasta Şeyma Şahin ile Merih Mendi tarafından birlikte kesildi.

Resepsiyon pasta ikramının ardından sona erdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber