Silifke itfaiyesine araç takviyesi

Mersin'in Silifke ilçesinde belediyenin satın aldığı 45 metre uzunluğunda merdiveni bulunan itfaiye aracı hizmete sunuldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2012 17:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni itfaiye aracı Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, İtfaiye Müdürü Fikret İnceoğlu ve itfaiye çalışanlarının katıldığı törenle tanıtıldı.

Başkanı Bayram Ali Öngel, yaptığı konuşmada, yeni aracın çok önemli bir eksikliği gidereceğini söyledi. Üzerinde kurtarma tüneli bulunan ve 15 kata kadar yükselebilen, 45 metre yukarıya, 30 metre yana ulaşabilen, 10 metre zeminden aşağıya inebilen, teleskopik bilgisayar sistemli itfaiye aracıyla her türlü yangına müdahale edebileceklerini aktaran Öngel, aracın maliyetinin ise 1 milyon 145 bin TL olduğunu kaydetti. Bu aracı tercih etmelerinin önemli sebebinin son yıllarda ilçe merkezinde artan çok katlı konutlar olduğunu vurgulayan Öngel, ?Her geçen gün artan konut sayısı ve gelişen ilçemizde böylesine modern bir aracı belediyemiz itfaiye müdürlüğüne satın aldık. İtfaiye müdürlüğümüz bünyesinde bulunan trafik kazalarıyla ilgili araçlarımızın güçlendirilmesinin yanı sıra personellerimize de hizmet içi eğitimler vermeye devam ediyoruz. İtfaiye teşkilatımız çevrede eğitim verecek ve deneyimlerinden faydalanılabilecek duruma gelmiştir. Yeni aldığımız itfaiye aracının belediyemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber