Adana 1. İstihdam ve Kariyer Günleri başlıyor

Çalışma ve İş Kurumu Adana İl Müdürü Haşim Kılıç, bölgedeki sanayi kuruluşlarına ve nitelikli insan kaynağına katkı sağlamak amacıyla ?Kariyer ve İstihdam Günleri' gerçekleştireceklerini bildirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Ekim 2012 14:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çalışma ve İş Kurumu Adana İl Müdürü Haşim Kılıç, tarafından yapılan yazılı açıklamada, Çukurova Üniversitesi ile Türkiye İş Kurumu Adana İl Müdürlüğü işbirliğinde, Adana Valiliği ve Adana Büyükşehir Belediyesi'nin de desteği ile bölgedeki sanayi kuruluşlarına ve nitelikli insan kaynağına katkı sağlamak amacıyla Kariyer ve İstihdam Günleri' düzenleyeceklerini duyurdu.

Kılıç, açıklamasında, bu organizasyondaki ana amacın işgücü piyasası ile ilgili bilgileri aktarmak, çalışma hayatına hazırlamak, çalışabilecekleri işyerleri konusunda bilgi sağlamak ve rehberlik etmek, staj, gönüllü çalışma, part-time çalışma ve mezuniyet sonrası istihdam imkanları hakkında bilgilendirmek olduğunu vurguladı.

?Kariyer ve İstihdam Günleri' 1-2 Kasım tarihleri arasında Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı'nda gerçekleştirilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber