Polis memurunun müzisyen ailesi

Torbalı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru içindeki müzik aşkını oğluna da aşılamış.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2012 23:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hatta eşi de şarkı söyleyerek komşulara mini bir konser de veriyorlar.

Polis memuru Hayati Öztürk ve oğlu Cüneyt, Torbalı Türk Sanat Müziği Derneği'nde keman derslerine giriyor. 23 yıldır müzikle uğraşan, 15 sene klarnet ve 7 yıldır da keman çalan Hayati Öztürk, aynı zamanda İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosu'nun da kurucusu. Oğlu Cüneyt'in kendisinden etkilenerek müzik ile uğraşmaya başladığını ve konservatuar eğitimi aldığını belirten baba, eşinin de sesinin çok güzel olduğunu dile getirdi.

BABA-OĞUL ÇALIYOR, ANNE SÖYLÜYOR

Müziğe aşık olduğunu belirten müzisyen ailenin reisi Hayati Öztürk, "23 yıldır müzikle uğraşıyorum. Oğlum Cüneyt de benim izimden geliyor. Eşim Nurdan ise şarkı söylüyor. Oğlum iyi bir Türk Sanat Müziği icracısı oldu. En az benim kadar kemanı çok iyi çalıyor. O'na konservatuar eğitimi aldırdım. O kadar başarılı ki seneye beni bile geçebilir" dedi. Ev hanımı olan eşi Nurdan Öztürk'ün de şarkı söylediğini dile getiren polis memuru Hayati Bey, "Eşimin sesi çok güzeldir. Tüm Türk Sanat Müziği eserlerini ezbere bilir. Bu konuda çok yetenekli. Ailecek çok iyi bir üçlü olduk. Ben ve oğlum çalarken, eşimde şarkı söylüyor. Müzikle uğraşmak bizi çok mutlu ediyor. Günün yorgunluğunu ve stresini müzikle atıyoruz" şeklinde konuştu.

Çalışmaları Türk Sanat Müziği Derneği'nde yapmanın yanı sıra evde de sürdürdüklerini anlatan Hayati Öztürk, "Evdeki çalışmalarımıza tüm aile katılıyor. Ben ve oğlum keman çalışır, eşim ise şarkı söylüyor. Hatta komşular bile çalışmalarımızda bizi dinlemeye geliyor. Bazen komşulara mini bir konser bile veriyoruz" dedi. Ailecek müzikle uğraşmanın çok iyi bir durum olduğunu söyleyen Hayati Öztürk, "Ailecek çok iyi bir uyum yakaladık. Müzisyen bir aile olduk. Komşulara bile konser veriyoruz. Sayemizde birçok kişi müzikle uğraşmaya başladı. Müzik ruhumuzun gıdası oldu" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber