Sigara yüzünden bıçaklandı

İzmit Barlar Sokağı'nda iki grup arasında sigara isteme meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada 1 kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2012 21:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde Barlar Sokağı'nda beklemekte olan Cihangir K. (31), Güray Y. (35) ve Hadi K. (36) isimli şahıslar, Tansel Ü. (35) ve Yasin K. (31) isimli şahısları durdurarak sigara istedi. Tansel Ü. ile Yasin K. sigaralarının olmadığını söyleyerek oradan uzaklaşmak istedi. Ancak üçlü grup ile diğer şahıslar arasında tartışma çıktı.

Büyüyen tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Tansel Ü. kasığından, karın boşluğundan ve değişik yerlerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Diğer şahıslar da birbirlerini darp ederek yaraladı. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri kavgayı ayırarak 4 kişiyi gözaltına aldı. Ağır yaralanan Tansel Ü. ise olay yerine çağrılan 112 ekipleri tarafından İzmit Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Tansel Ü.'nün hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, gözaltına alınan 4 zanlı Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber