AK Parti Yozgat Kadın Kolları'ndan Kızılay'a kan bağışı

AK Parti Yozgat İl Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıarslan ve yönetim kurulu üyeleri, Kızılay Haftası dolayısıyla Yozgat Kızılay Şubesi'ni ziyaret ederek, kan bağışında bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Kasım 2012 19:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kızılay Şube Başkanı Ömer Dumlupınar ile bir süre Kızılay'ın çalışmaları üzerine sohbet eden Başkan Sarıarslan, kan bağışının önemine değindi. Sarıarslan, "Ülkemizde ve dünyada yardıma muhtaç insanların her zaman yanında olan Türk Kızılayı, bu kapsamda bayrağımızı dünya ülkelerinde de dalgalandırmaya devam ediyor. Bizler de AK Partili kadınlar olarak, Kızılay Haftası nedeniyle kan bağışında bulunmak istedik. Kan bağışında bulunmak bir insanlık görevidir. Sağlıklı her insanın, mutlaka kan bağışında bulunması gerekir. Çünkü her an bizim de yakınlarımızın da olası sebeplerden dolayı kana ihtiyaçları olabilir. Bu bakımdan sağlıklı olan herkesin kan bağışında bulunması gerekmektedir." dedi.

Kızılay Yozgat Şube Başkanı Ömer Faruk Dumlupınar da ziyaretlerinden dolayı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Sarıarslan ve üyelerine teşekkür etti. Dumlupınar, "Her yıl 29 Ekim-4 Kasım tarihleri arası Kızılay Haftası olarak kutlanmaktadır. Kızılay, 144 yıldır tüm insanlığa; deprem, sel, yangın, salgın hastalık gibi doğal afet ve felaketlerde yardım eder ve ticari kaygısı olmayan bir yardım kuruluşudur. Kızılay yardımlarında din, dil, ırk ve ülke ayrımı yapmaz. Ülkemizde ve dünya ülkelerinde yardıma muhtaç tüm insanlara, elinden geldiğince ve imkanlar çerçevesinde yardıma koşar. Bu bakımdan da örnek bir kuruluştur." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber