Vaillant, Adana'daki tüketicileriyle biraraya geldi

Doğalgaz sektörünün önemli firmalarından Vaillant, Adana'daki kullanıcılarıyla bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Kasım 2012 18:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hilton Otel'deki toplantıda Vaillant yöneticileri tüketicilerin ürünler ve hizmetler hakkındaki görüş ve önerilerini dinleyerek yeni hizmetler hakkında bilgi verdi. Programda konuşan Vaillant Group Türkiye Country Manager'i Christoph M. Grosser, tüketicilerin Vaillant ailesinin bir parçası olduğunu belirterek, bu birlikteliği sağlamlaştırmak için Vaillant Tüketici Club çatısı altında pek çok etkinlik ve sürpriz hazırladıklarını dile getirdi. Tüketicilerin isteklerini değerlendirip ölçümler yaparak sürekli kendilerini geliştirmeye yönelik çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Grosser, Vaillant'ın yüzde 100 müşteri memnuniyetini öncelikli hedef olarak gördüğünü, Vaillant Tüketici Club'ün de bu amaçla 1994 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Grosser, Club'ün amacını ise tüketiciyle Vaillant'ın daha çok kaynaşması, tüketici problemlerinin anında çözülmesi, tüketici haklarının Vaillant bünyesinde korunması, tüketiciye verilen hizmetlerin daha iyi analiz edilebilmesi, tüketicinin Vaillant'ın satış sonrası hizmet organizasyonundan en iyi şekilde yararlanması olarak ifade etti.

Vaillant Group Türkiye Servis Direktörü Aykut Babila ise katılımcılara Vaillant'ın servis yapılanması hakkında bir sunuş yaptı. Babila konuşmasında, pazara sundukları yüksek teknolojili akıllı cihazlar için kalite standardı yüksek servis hizmeti sağlanması gerektiğini belirtti. Babila, Vaillant'ın kendi bünyesinde oluşturduğu güçlü servis teşkilatıyla tüketici memnuniyetini en üst düzeye taşıdığını sözlerine ekledi.

Programda ayrıca, tavsiyeleri sonucu ödül almaya hak kazanan Tüketici Club üyeleri teşekkür plaketleriyle ödüllendirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber