At arabalı kadınlar polise saldırdı / Video

Konya'da hırsızlık olayına karıştığı iddia edilen ve polisin dur ihtarına uymayan at arabalı kadınlar, polisle yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Kasım 2012 21:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polislere saldıran ve yol kapatarak ortalığı birbirine katan kadınlar, polisler tarafından ellerinden ve ayaklarından tutularak yol kenarına çekildi.

Edinilen bilgiye göre, devriye gezen polis ekipleri, üzerinde çalıntı malzeme olduğunu tahmin ettiği 4 tane at arabalı kadına dur ihtarında bulundu. Polisin dur ihtarına uymayan kadınların kaçmaya başlaması üzerine kovalamaca başladı. Kovalamaca sırasında farklı yönlere dağılan at arabalı kadınlardan bazıları ters yöne girerek trafiği tehlikeye soktu. Ters yönde uzun bir süre kaçan at arabalı kadın, yoldan geçen bir kamyona hafif şekilde çarptı. Yaşanan kaza sırasında at arabasında bulunan kadınlar, yara almadan kurtuldu.

Olay yerine gelen polis ekipleri malzemelerin bulunduğu at arabasını bağlanmak isteyince ortalık bir anda karıştı. Kadınların polislere saldırması üzerine olay yerine takviye ekip sevk edildi. At arabalarının bırakılmasını isteyen kadınlar, arabanın üzerinde bulunan malzemeleri kırıp atmaya başladı. Kadınlardan biri saldırdığı polisin elinden kurtulduktan sonra at arabasına çıkarak burada bulunan tahta korkuluğu polislerin üzerine fırlattı. Polisin elinde bulunan copa da sarılan kadınlar, polisin copu almak istemesi üzerine çimlerde sürüklendi. Yaşanan arbede sırasında kadınlardan birinin elinden düşürdüğü keseri polis çiçeklerin arasına atarken, başka bir kadının çiçeklerinin arasından keseri almak istemesi üzerine ilginç görüntüler oluştu.

Polis ekiplerinin at arabasından uzaklaştırmak istediği kadınlar, bir anda kendilerini trafiğin yoğun olduğu caddenin ortasına attı. Araçların önüne kendilerini atarak yolda oturan kadınlar, bir süre trafiğin aksamasına neden oldu. Yolun ortasında taşkınlık çıkaran kadınlar durmayan arabalara vurarak tepki gösterdi. Kadınları ikna etmeye çalışan polis ekipleri de zor anlar yaşadı. Kadınları yoldan çıkarmak için ikna etmeye çalışan polis ekipleri, ikna olmayan kadınları kollarından ve ayaklarından tutarak yol kenarına götürdü.

Güçlükle yol kenarına götürülen kadınlar, olay yerine gelen zabıta ekiplerinin arabasına binmek konusunda da zorluk çıkardı. Yaşanan olaylar sonrasında kadınların iki polis aracının camlarını kırarak zarar verdiği belirtildi. Polis ekiplerinin, trafiği tehlikeye düşürmek, memura mukavemet ve devlet malına zarar vermek suçlarından iki kadını gözaltına aldığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber