?Basının görevini rahat yapabilmesi için üzerimize düşeni yapacağız'

Denizli İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut, basın mensuplarının görevlerini rahat bir şekilde yapabilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 18:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bulut, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC)'ni ziyaret ederek basın mensuplarıyla görüştü ve sıkıntılarını dinledi. Ziyarete DGC Başkanı Önder Varol, yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.

Ziyarette konuşan Varol, basın mensuplarının özellikle asayiş olaylarındaki haber alma problemleri hakkında Bulut'a bilgi verdi. İl Emniyet Müdürü Bulut ise problemleri not alarak kanuni çerçevede yardımcı olmaya çalıştıklarını ifade etti. Kamu görevi yapan basının doğru ve zamanında bilgilendirmesinin çok önemli olduğunu vurgulayan Bulut, ?Denizli, büyük ve hareketli bir şehir. Göreve geldiğim günden beri vatandaşların teveccühüyle karşılaştım. Bir yandan vatandaşların huzurlu bir şehirde yaşaması için çalışırken bir yandan da sosyal projelerimizle başta çocuklarımız olmak üzere halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bu konuda basını da yanımızda görmekten mutluyuz. Sorunlar olabilir, önemli olan bunları ortak bir noktada çözebilmek. Basın mensuplarının görevlerini daha rahat yapabilmeleri için üzerimize düşeni yapacağız.? dedi.

Ziyaretin sonunda DGC Başkanı Varol, Müdür Bulut'a ?1909-2009 Denizli Basın Tarihi? adlı kitabı hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber