Bartın ve Zonguldak'ta operasyon

Bartın'ın İnkumu beldesi ile Amasra ilçesinin yanı sıra Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde eş zamanlı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 zanlıdan 3'ünün çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı bildirildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 21:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne, Bartın ve Zonguldak'ta suç örgütü kurulduğu ihbarı yapıldığı belirtildi.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından Bartın ve Zonguldak'ta B.A.M.

(28), F.Ç. (33), M.Ç. (37), O.Ç. (27), R.Ç. (35), S.Ç. (38) ve T.A'nın (29) gözaltına alındığı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Gözaltına alınan zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan operasyonda 1 ruhsatsız tabanca, 29 çeşitli çaplarda fişek, 10 senet, çok sayıda doküman ve ajandalar ele geçirildi. B.A.M., F.Ç., M.Ç., O.Ç., R.Ç., S.Ç. ve T.A'nın emniyetteki işlemleri ardından nöbetçi mahkemeye çıkartıldı. Zanlılardan F.Ç, M.Ç ve R.Ç nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi."

Açıklamada, zanlıların çıkar amaçlı cebir ve tehdide dayalı suç örgütü kurmak, yönetmek ve örgüt faaliyetleri kapsamında, yağma, baskı, tehdit, hakaret, kasten yaralama, resmi evrakta sahtecilik, kumar oynanması için yer ve imkan sağlama, uyuşturucu madde ticareti yapmak, nitelikli dolandırıcılık, iş ve çalışma hürriyetini ihlal ve kişi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından tutuklandıkları öğrenildi.

Muhabir: Selim Bostancı/Ferdi Akıllı

Yayıncı: Ebubekir Gülüm

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber