Büyükşehir'den yaşlı kadın ve torunlarına yardım eli

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yeşildere Mahallesi'nde derme çatma bir evde sefalet içinde yaşayan yaşlı kadın ve torunlarına yardım elini uzattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2012 17:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yeşildere Mahallesi'nde derme çatma bir evde sefalet içinde yaşayan yaşlı kadın ve torunlarına yardım elini uzattı. Belediye olarak aileye gereken bütün yardımların yapılacağı bildirildi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yeşildere Mahallesi'nde derme çatma bir evde yaşam savaşı veren yaşlı kadın ve torunlarının haberinin ardından yardım için harekete geçti. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Mustafa Akaydın'ın talimatıyla Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi'nde 4 torunuyla birlikte zor şartlar altında yaşayan 68 yaşındaki Arzu Demir'e sabahın ilk saatlerinde ulaştı. Derme çatma bir evde yokluk içinde yaşayan aileyi inceleyen sosyal hizmet uzmanları, öğle saatlerinde aileye ilk yardımın ulaşmasını sağladı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, aileyi ziyaret ederek belediyenin bütün imkanlarını seferber ettiklerini söyledi.

EVİN ÇATISI ONARILACAK

Aileye ilk etapta yiyecek, giyecek, halı, yorgan, battaniye ve mutfak eşyası gibi malzemeler getirdiklerini ifade eden Öcal, "Ancak bu yardımlar yetmiyor. Ailenin yaşadığı yerin iyileştirilmesi lazım. Fen İşleri ekiplerimiz evin çatısını, kapı ve pencerelerini yeniden ele alacak. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımız, aileden elini çekmeyecek. Büyükşehir Belediyesi olarak yardımlarımız devam edecek" dedi. Ailedeki çocukların okula gitmediklerini tespit ettiklerini kaydeden Öcal, Milli Eğitim Müdürlüğü ile görüşerek çocukların okula gitmesini sağlayacaklarını dile getirdi.

Yeşildere Mahalle Muhtarı Kemal Genbeş ise ailenin durumunun duyulmasının ardından Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin ailenin yardımına koştuğunu söyledi. Yardımlar için minnet duyduklarını ifade eden Muhtar Genbeş, duyarlılığı dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber