Alkollü 27 taraftar maça alınmadı

Adana'da futbol maçlarında taşkınlık çıkardıkları, rakip takıma ve hakeme kötü tezahüratta bulundukları gerekçesiyle 6 kişiye adli işlem uygulandı. Ayrıca alkollü oldukları belirlenen 27 kişi karşılaşmalardan men edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 20:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, 10 Kasım günü oynanan Adanaspor-Çaykur Rizespor maçı öncesi ve sonrasında alınan güvenlik önlemleri sayesinde olası hadiselerin engellendiği ve müsabakanın sorunsuz bir şekilde tamamlandığı bildirildi.

Alınan önlemler sayesinde ve önceki tarihlerde yapılan karşılaşmalar sırasındaki kamera kayıtlarının izlenmesiyle bazı seyircilere adli işlemler uygulandığına dikkat çekilen açıklamada şunlara denildi:

"7 Ekim'deki Adana Demirspor- Adanaspor arasında oynanan derbi mücadelesi öncesinde rakip takım taraftarlarını taşlamaktan ve spor alanları ve çevresinde taşkınlık çıkarmaktan 1 kişiye, derbi mücadelesi öncesinde rakip takım taraftarlarına karşı kötü ve çirkin tezahürat yapmaktan 1 kişiye, 10 Kasım'daki maçta ise rakip takım oyuncularına ve hakeme karşı kötü ve çirkin tezahürat yapmaktan 4 kişiye 6222 sayılı 'Sporda Şiddetin ve Düzensizliğin Önlenmesi'ne dair kanun çerçevesinde toplam 6 şahsa adli işlem yapıldı. 10 Kasım tarihinde oynanan müsabaka öncesinde alınan etkin önlemler ve aramalar neticesinde çok sayıda yanıcı, yakıcı, ezici, yaralayıcı madde ve alet ele geçirilmiş olup gerekli işlemlere başlanılmıştır. Müsabaka öncesinde stadyuma giriş turnikelerinde yapılan alkol muayenesinde 27 şahsın alkollü olduğu tespit edilmiştir."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber