Şifa için gittiği ormanda ölü bulundu

Adana'da astım hastası olduğu için doktorun "Ormanlık alana git, sana iyi gelir" tavsiyesiyle motosikleti ile sık sık ormanlık alana giden şahıs ölü bulunu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, merkez Sarıçam ilçesi İstiklal Mahallesi'ndeki bir ormanlık alanda meydana geldi. İddiaya göre, 62 yaşındaki Adil Günez astım hastası olduğu için sık sık krize girmeye başladı. Rahatsızlığı için doktora giden Günez'e doktor, "Senin hastalığına ormanlık çamlık alan iyi gelir, sen vakit buldukça ormanlık alana git" dedi. Bunun üzerine Günez, bir motosiklet satın alıp oturduğu mahalleye yakın yerdeki ormanlık alana gitmeye başladı. Günez, kendisine iyi gelen ormanlık alanda zaman zaman av tüfeğiyle de avlandı. Dün akşamüstü de yine ormanlık alana giden Günez, astım krizine yakalandı. Ormanlık alanda gezinen vatandaşlar, bir çam ağacının altında hareketsiz halde yatan Günez'i görünce durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri motosiklet ve şahsın üzerinde inceleme yaptı. Astım krizi sonucu hayatını kaybettiği tahmin edilen Günez'in üzerinde herhangi bir darp izine rastlanmadı.

Olay yerine gelen Günez'in eşi Hatice Günez, "Neden buraya geldin, bizi yetim koydun. Motosikleti almasaydın buraya gelmezdin. Bu hastalık yedi bitirdi" diyerek ağıt yaktı.

Yapılan incelemenin ardından Günez'in cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber