AKP'li vekilin evine mafya baskını

Haber Giriş : 13 Ekim 2005 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öldürülen Ömer Lütfi Topal'ın oğlu Murat Topal ile kızı Elif Topal, adamlarıyla birlikte AK Parti milletvekili Gülseren Topuz'un evini akşam saatlerinde bastı.

Tamamı silahlı olan saldırganlar, Gülseren Topuz'un iki oğlunu silahla darp etti. Meydan dayağı çekilen Topuz'un iki oğlu, saldırıda ciddi derecede yaralandı..

Tahmini 10 kişi olduğu iddia edilen saldırganlar, olayın ardından ellerini kollarını sallayarak Nakkaştepe Sitesi'ni terketti..

Polis olayın ihbar edilmesinin ardından operasyon düzenleyerek Murat Topal ile Elif Topal'ı gözaltına alırken, Nakkaştepe Sitesi'nde geniş güvenlik önlemleri alındı..

GELİN, KAYNANA EVİNİ BASTI

Kamuoyunda "Kumarhaneler Kralı" olarak bilinen Ömer Lütfi Topal'ın kızı Elif Topal'ın ismi, AK Parti İstanbul Milletvekili Gülseren Topuz'un oğluyla evlenecek söylentileriyle ön plana çıkmıştı..İkili arasındaki ilişki daha sonra gizli tutulmuştu..

SUÇ DOSYALARI KABARIK

Elif Topal ile Murat Topal'ın suç dosyaları bir hayli kabarık.. İki kardeş, 1998 yılında yapılan bir operasyonla yakalanmış ve sayısız olaya karıştıkları gerekçesiyle yargılanmışlardı. Kardeşlerin suçlamaları arasında, adam öldürüp cesetlerini yaktıkları yönünde iddialar da yer almıştı.

sonsayfa.com

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber