Esenyurt Belediye Başkanı, Kars'ta yaptırdığı okulu unutmuyor

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Kars'ın Susuz ilçesine bağlı Büyük Çatak köyüne 2007 yılında yaptırdığı okulun ihtiyaçlarını her yıl düzenli olarak karşılıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2012 12:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Köye sürpriz bir ziyaret yapan Başkan Kadıoğlu, yaptırdığı okula ve çevre köy okullarına bilgisayar, yazıcı, güç kaynağı ve elektrikli süpürge ile birlikte öğrencilere kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.

Susuz ilçesinin Büyük Çatak köyü girişinde kurban kesilerek karşılanan Başkan Kadıoğlu beraberinde getirdiği hediyeleri Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve Susuz Kaymakamı Vedat Yılmaz ile birlikte dağıttı. Kadıoğlu, "Biz paylaşmak istiyoruz. Türkiye'nin her tarafında paylaşmak istiyoruz. Büyük ve Küçük Çatak´ın bende anısı, hatırası var. Göstermiş olduğunuz karşılıklı özveriyi, iyi niyeti, takdir ediyorum ve unutmayacağım inşallah. Bilgisayar günümüzde önemli bir aygıt. Çocuklarınızı bilgisayar kullanmaya teşvik edin. Çocuklarımız dünyayı öğrensinler." dedi.

Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'na özel kaz yemeği ikram eden köylüler, üzerinde bölge köylerinin ismi yazılan özel bir tepsiyi de hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber