Kastamonu'da yankesiciler, kıskıvrak yakalandı

Malatya'dan Kastamonu'ya gelerek Kurban Bayramı öncesinden itibaren canlı hayvan pazarında ve özel halk otobüslerinde yankesicilik yaptığı iddia edilen iki kişi yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 15:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Malatya'dan Kastamonu'ya gelerek Kurban Bayramı öncesinden itibaren canlı hayvan pazarında ve özel halk otobüslerinde yankesicilik yaptığı iddia edilen Birol A. (25) ve Hakan Ç. (26) suçüstü yakalandı. Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kendilerine gelen bir ihbarı değerlendirerek izlemeye aldıkları Birol A. ve Hakan Ç., canlı hayvan pazarında yankesicilik olayına karışmak üzereyken kıskıvrak yakaladı.

Şu ana kadar Kastamonu'da yaklaşık olarak 7 yankesicilik olayına karışıp vatandaşları mağdur eden Birol A. ve Hakan Ç.'nin birçok değişik ilde hırsızlık ve yine yankesicilik olaylarına karıştığı tespit edildi. Zanlılar, Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından sağlık raporu alınmak üzere Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi'ne getirildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanıp Kastamonu E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber