Öğretmenlerden 'İyi Dersler' oyunu

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen 'İyi Dersler' isimli tiyatro oyunu öğretmenler Belediye Kültür Merkezi'nde sahneledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 18:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İki gün süreyle sahne alan tiyatro oyununu Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Uğur Balıbey, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Mehmet Karaaslan ile kalabalık bir topluluk izledi. Oyunda, Elazığ'dan Batı Anadolu Bölgesi'ne tayin olan bir öğretmenin yaşadıkları ele alınıyor. Oyununun senaryosunu Ebru Balıbey, yönetmenliğini ise Rıdvan Dağlar üstlendi.

Şehrin kültür ve sanat alanında birçok vilayete rol model olduğunu ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, 'İyi Dersler' isimli tiyatro oyununun senaryosunun oldukça güzel yazıldığını ifade etti. Selmanoğlu, şunları söyledi:

?Kendisi de bir eğitimci olan Ebru Balıbey hanımefendinin kaleme aldığı İyi Dersler isimli tiyatro oyunu iki gün süreyle Belediye Kültür Merkezi'nde sahnelendi. Bizler de bu güzel tiyatro oyununu izledik. Elazığ bir kültür ve sanat şehridir. Her zaman için sanata ve sanatçıya değer veren bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürdük, bundan sonra da aynı şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu güzel tiyatro oyununda rol alan oyuncu kadrosu da öğretmenlerimizden oluştu. Bir kez daha bu güzel tiyatroyu bizlere sunan Ebru Balıbey hanımefendiye, oyunun yönetmeni Rıdvan Dağlar'a ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.?

Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Ebru Balıbey'e, oyuncu kadrosuna ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Uğur Balıbey'e birer plaket verdi. Şehir Tiyatroları Ekibi ise desteklerinden dolayı Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na günün anısına bir plaket takdim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber