Erek su artık cam damacanada

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk su şişeleme ve ambalajlama tesisi olan ?Erek Doğal Kaynak Su? cam damacana satışına başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 20:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bir otelde düzenlenen tanıtım toplantısında gazetecilere bilgi veren Erek Doğal Kaynak Su Genel Koordinatörü Ziraat Mühendisi Serhan Yıldız, Doğu Anadolu Bölgesi'nin ilk su şişeleme ve ambalajlama tesisi olan Erek Doğal Kaynak Suyu Fabrikası, kuruluş amacı ve çalışma felsefesi olarak belirlediği inovasyon çizgisine devam ettiğini belirtti. Yıldız, son zamanlarda kamuoyunu sıkça meşgul eden su sektöründeki hijyen tartışmalarına karşılık suyu daha iyi bir ambalajla tüketiciye sunmaya başladıklarını belirterek, ?Bütün dünyanın hemfikir olduğu sağlık cam ambalajın içine Erek Doğal Kaynak Suyu'nu doldurarak tüketiciye sunmaya başladık. Bu kadar kısa sürede kamuoyundaki bu tarz reaksiyonlara kayıtsız kalmayarak AR-GE'si yapılıp hemen fiiliyata geçen Türkiye'deki ilk 5 firma arasında olmanın haklı gururunu Van'da üretim yapan Doğunun ilk firması olarak yaşamaktayız? dedi.

?HEDEFİMİZ1 NUMARA OLMAK?

Hedeflerinin sektörde 1 numara olmak olduğunu belirten Yıldız, ?Türkiye'nin cam damacana satan ilk beş firması arasına girdik. Bu firmalarla birlikte bir çok firmanın da geçeceğini cam damacanalı su trendi artacaktır. Amacımız, adını Van'ın en önemli coğrafi simgelerinden olan Erek Dağı'ndan alan ?Erek' markamızı, daha bilinen ve güven duyulan segmente taşıma çalışmalarımız bütün hızıyla devam edecektir. Hedefimiz bu sektöründe 1 numara olmaktır? ifadelerini kullandı.

Cam damacanada satılan suların fiyatları hakkında da bilgi veren Yıldız, 8 litre cam damacana fiyatının 5 lira olduğunu, sadece ilk satın alımda 30 liralık bir depozito bedeli alındığını söyledi. Yıldız, damacanaların istenilenden 4 kat fazla yani 314 ayrı parametre ile kontrol edildiğinin altını çizerek, tesislere giren tüm damacanaların dolum işleminden önce özel bir cihaz tarafından kontrolden geçirildiğini ve damacananın içinde su dışında başka bir şey kullanılmış olduğunun anlaşılması durumunda temizleme işlemine sokulmadan damacananın imha edildiğini belirtti.

Yıldız, basın toplantısının ardından gazetecilere Erek Doğal Kaynak Suyu Fabrikası'nı gezdirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber