Aynı gecede üç evi soydular

Tekirdağ' ın Malkara ilçesine bağlı Haliç köyde belirsiz kişi veya kişiler aynı gece girdikleri üç ayrı evden yaklaşık 505 lira para ve bir laptop bilgisayar alarak kayıplara karıştılar.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2012 21:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre; 28 Ekim 2012 Çarşamba günü saat : 04.30 sularında ilk olarak 50 yaşındaki Hasan Özbay'ın evine giren kimliği belirsiz kişi veya kişiler camı levye yardımıyla açarak içeriye girdiler. Buradan yaklaşık olarak 400 lira para ve bir laptop bilgisayarı alan hırsız veya hırsızlar daha sonra yan tarafta bulunan 67 yaşındaki Salim Selvi' nin evine yine aynı şekilde camı levye yardımı ile açarak girdiler. Buradan da pantolonunun cebinde bulunan 100 lira parayı aldılar. Son olarak köyün bakkalı olan 51 yaşındaki Cemal Demirbaş ?a ait eve girerek buradan ise kızının okul çantasında bulunan 5 lira yol parasını alıp, çantayı sağlık ocağı bahçesine atarak kayıplara karıştılar. Evlerinin soyulduğunu öğrenen vatandaşlar durumu derhal köy muhtarına söylediler. Muhtarının olayı Jandarma ekiplerine bildirmesi üzerine köye gelen ekipler yaptıkları incelemerin ardından hırsızlar evlerin çamlarını levye veya tornavida ile açmış olduğunu bildirildi.

Mağdur olduklarını bildiren vatandaşlar yapmış olduğu konuşmalarında; ?Hırsızlar rahatça bir şeyler çalıp gidiyorlar. Daha önceden ağırlarımıza hayvanlarımızı çalmak için giriyolardı şimdi ise uyurken evimize kadar giriyorlar bizleri öldürseler kimselerin ruhu bile duymayacak. Köylerde bu tip hırsızlık olayları ne zaman bitecek merak ediyoruz. Jandarma ekiplerinden biran önce bu hırsızları bulmalarını ve yakalamalarını istiyoruz? dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber