Görme engelli şahsın içki keyfi denizde bitti

Kartal'da, görme engelli vatandaşın yolda karşılaştığı arkadaşıyla sahildeki içki keyfi hastanede son buldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Kasım 2012 10:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tuvalet ihtiyacı için ayağa kalkan ve biranda dengesini kaybederek kayalıklardan denize düşen Altan Kayguz'u kendisine refakat eden komşusunun oğlu tarafından kurtarıldı.

Olay, Kartal Sahili Kumcular mevkiinde saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, görme engelli Altan Kaygusuz, hastaneye gitmek üzere komşusunun oğlu İdris Erduran'ı da yanına alarak evden çıktı. Dönüş yolunda bir arkadaşıyla karşılaşan Kaygusuz bir süre sohbet ettiği arkadaşıyla kayalıklara oturarak içki içmeye başladı. Bir süre sonra tuvalet ihtiyacını gidermek için ayağa kalkan Altan Kaygusuz, bir anda dengesini kaybederek denize düştü. Kaygusuz'un suda çırpınmaya başlamasıyla denize atlayan komşusunun oğlu İdris Erduran, Kaygusuz'u çevredeki vatandaşların da yardımıyla boğulmaktan son anda kurtararak sahile çıkardı. Denize düştükten sonra şoka giren Kaygusuz, olay yerine sevk edilen ambulansla Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Kaygusuz'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaygusuz'u kurtaran İdris Erduran, ?Az bir şey içmişlerdi. Görme özürlü ve tuvalet ihtiyacı için ayağa kalktığında dengesini kaybederek denize düştü? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber