Bütçe yordu, önce Bakan sonra Arıoğlu hastanelik oldu

Haber Giriş : 20 Ekim 2005 11:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yorucu bütçe maratonu Maliye Bakanı'nın ardından Gelir İdaresi Başkan Vekili Arıoğlu'nu da hastanelik etti. Arıoğlu önceki gün hastaneye kaldırıldı.

Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ın bağırsak enfeksiyonuna bağlı aşırı su kaybı nedeniyle rahatsızlanmasının Gelir İdaresi Başkan Vekili Osman Arıoğlu da önceki gün hastanelik oldu. Mide rahatsızlığı nedeniyle iftar yemeğinin ardından hastaneye kaldırılan Arıoğlu, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Arıoğlu'nun taburcu olması bekleniyor. Yorucu bütçe maratonunun Ramazan ile birleşmesi nedeniyle ilk hastalanan Maliye Bakanı Kemal Unakıtan olmuştu. Cumartesi günü aşırı su kaybı nedeniyle hastanenin yolunu tutan Bakan Unakıtan önceki gün taburcu olmuş ve hastane çıkışında basın mensuplarına "ağır bir ishal geçirdiği için su kaybı nedeniyle hastaneye kaldırıldığını'' söylemişti.

EŞİ AĞLAMIŞTI
Unakıtan, "gece gündüz kendisini yalnız bırakmayan eşine'' teşekkür ederken, eşi Ahsen Unakıtan da gözyaşlarına engel olamamış ve Bakan'ın bu sözleri sırasında arkadan sarılarak "seni seviyorum" demişti. Hastalığının bütçenin hazırlık dönemine denk gelmesi nedeniyle arttığını da kaydeden Unakıtan, "Çok şükür bütçe zamanında hazırlandı'' dedi. Öte yandan Maliye Bakanlığı, Özel Okullar Yasa taslağını vergi boyutu açısından inceliyor. Alınan bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanlığı, çocuğunu özel okulda okutanlara, okul ücretini vergiden düşürme olanağı da getiren düzenlemeyi görüş için Maliye Bakanlığı'na gönderdi. Bakanlık, özel okulların KDV'sinin sıfırlanması talebine ise sıcak bakmadığı öğrenildi.

sabah

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber