Kocadon'dan Gangnam Style

Muğla'nın Bodrum ilçe belediye başkanı Mehmet Kocadon engelliler için düzenlenen gecede Gangnam Style dansı ile etkinliğe damgasını vurdu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 11:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dünya Engelliler günü nedeni ile engelli vatandaşlara ve ailelerine Bodrum Aksa otelde yemekli ve müzikli bir gece düzenlendi. Slow müzik eşliğinde yemek yiyen engelli öğrenciler daha sonra çalınan şarkılarla gönüllerince dans ederek eğlendi. Geceye Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödeknmerdan, Bodrum jandarma Komutanı Yarbay Hakan Demiröz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez, Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet Tire ve Yaklaşık 200 engelli öğrenci ve aileleri katıldı.

Bodrum belediye başkanı ve Bodrum Kaymakamının konuşmalarının ardından eğlenmeye başlayan engelli öğrenciler, saatlerce pistten inmedi. Engelli öğrenciler daha sonra Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u sahneye çağırdı. Öğrencileri kırmayan Kocadon engelli öğrencilerle çifte telli oynayıp zeybek gösterisi yaptı. Ardından son zamanlarda bütün dünyada fenomen olan Gangnam Style style dansı yapan Bodrum Belediye Başkanı Kocadon geceye damgasını vurdu. Dans ile birlikte büyük alkış toplayan Kocadon, protokol masasına ise Gangnam Style dansı yaparak gitti.

Gece geç saatlere kadar süren yemekte doyasıya eğlenen engelli çocuklar ise güzel anılarla otelden ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber