Başkan Altepe: Projelerimizi engellileri de dikkate alarak yapıyoruz

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, şehri sağlıklı bir geleceğe taşımak hedefiyle yapılan tüm çalışmalarda engelli vatandaşların ihtiyaçlarını da dikkate aldıklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 17:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Recep Altepe, engelli dernekleri temsilcileriyle Gönül Dostları Sofrası'nda bir araya geldi. Bursa'da yaşayan engelli bireylerin sosyal yaşamda daha aktif rol almaları adına teşvik edici noktada bulunduklarını belirten Altepe, yapılan çalışmalarda engelli vatandaşların ihtiyaçlarına dikkat ettiklerini belirtti. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda en büyük eksikliğin engelli vatandaşlarla ilgili konularda yaşandığına dikkat çeken Altepe, ?Engelli hemşehrilerimizin günlük yaşamda karşılaştıkları zorlukları görüyorum. Engelli dostlarımızın da toplumsal hayatın birer parçası olmaları çok önemli. Bu noktada hepimize önemli görevler düşüyor." dedi.

Bu konuda da gerekli çalışmaları başlattıklarını dile getiren Başkan Altepe, engellilerin yararına olacak hizmetlerin günden güne artarak hayata geçirileceğini vurguladı. Altepe, ?Engellilerin sosyal yaşamda daha aktif olmaları için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Türkiye her konuda yeni yeni kendine gelmeye başladı. Daha hızlı bir performansla bu eksikleri tamamlayıp Bursa'nın bu noktada da örnek olmasını istiyoruz.?ifadelerini kullandı. Engelli derneklerinin ihtiyaçlarını kendilerine iletmelerini isteyen Altepe, ihtiyaç duyulan konularda engelli vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Engelli derneklerinin temsilcileri ise yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ettikleri Başkan Altepe'ye sıkıntılarını anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber