Milas'da şüpheli yangın

Muğla'nın Milas ilçesinde bir ikamette meydana gelen yangında maddi hasar oluştu. Yangını hasta ev sahibinin başlattığı iddia edildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 21:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yangın, çocukları ile birlikte oturan ve hastalığı nedeni ile sık sık hafıza sorunları yaşadığı öne sürülen Coşkun Meriç'e (77) ait evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; yaptıklarını hatırlamayan ve yapılan iğne tedavisi ile normale dönen Meriç, bugün saat 18.20 sıralarında da yine kendi evinin odasında bulunan yüklükteki yorganları ateşe verdi.

Komşuların ve ev sahiplerinin dumanları fark ederek Milas Belediyesi itfaiye ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen ekipler önce evdekileri tahliye ederek söndürme çalışmalarına başladı. Soğutma çalışmaları sırasında AYDEM ekipleri elektrik akımını keserken, Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

Tam bu sırada yorgan arasında para sakladığını söyleyen hane halkından bir birey duman dolu odaya girmek isterken itfaiye ekipleri tarafından dışarıya çıkarılması olası bir tehlikeyi önledi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber