Gangnam Style'lı doğum günü

Sadreddin Güven adlı genç, arkadaşına doğum günü sürprizi yapmak için dostlarıyla 'Gangnam Style' şarkısına klip çekti. Klip yüz binlerce kişi tarafından tıklanırken, gençler sürprizle gelen şöhretin tadını çıkarıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 23:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çanakkale'de yaşayan Sadreddin Güven, bir iş için İstanbul'a giden arkadaşı Samet Çelenk'e doğum günü sürprizi hazırlamak istedi. Çelenk'in hem doğum gününü kutlamak hem de sürprizin içerisinde yer almak isteyen yaklaşık 20 kişiyle 1 hafta süren uğraşın ardından klip çekildi. Son dönemlerin favori şarkısı 'Gangnam Style' şarkısıyla çekilen klipte, Güven ve Çelenk'in arkadaşı olan doktor, elektrik mühendisi ve öğretmen gibi çeşitli meslek gruplarından 20'nin üzerinde kişi rol aldı. Klip oyuncuları, Cuma Pazarı, Kepez Meydanı'nda günler süren çekimlerde, arkadaşlarına sürpriz yapmak için dans etti. Hatta Boğaz'ın buz gibi suları da klip için çekim mekanı oldu. Sadreddin Güven, tamamı Çanakkale'nin farklı mekanlarında çekilen klibi daha sonra sosyal paylaşım sitesinden arkadaşına göndererek doğum gününü kutladı.

Sosyal paylaşım sitesinde klipi izleyip beğenenler paylaşmayı sürdürürken, birçok video sitesinde paylaşılan ?Çanakkale Gangnam Style' en çok izlenen videolar arasında girdi. Gruba birçok yerden tebrik mesajları gelmeye başlarken, olayın bu kadar büyüyeceğini kendilerinin de tahmin edemediğini söyleyen Sadreddin Güven, ?Arkadaşımıza için sürpriz amaçlı yapmıştık. Kendisi burada değil, İstanbul'da. Bu şekilde yayılacağını tahmin etmemiştik. Direkt arkadaşımıza ulaşmasını amaçlamıştık. Facebook'tan yayınladık ve bu şekilde dağıldı. Amacımız sürpriz yapmaktı fakat bize de sürpriz oldu. Klipte rol alanlar arkadaşımızın çevresinde olan kişiler. Onlardan rica ettik ve çekimleri yaptık. Klipte oynayan herkes amatör. Hepsi işinde gücünde arkadaşlar. Herkese, ?beş dakika gel çekelim, on dakika gel çekelim' diyerek çekimleri yaptık. Kimse profesyonel değil. Çok beğeni alıyoruz. Oynayan arkadaşların da çok hoşuna gitti. ?Şöhret iyiyimiş' diyorlar. Hatta başroldeki arkadaş doktor. O bayağı bir etkisini görmüş. Belki devamı gelir. Tamamen onlara bağlı? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber