Üniversitede okuyan çocuğunuzu internetten takip edin

Kaynak : Yeni Şafak
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜRKSAT ile YURTKUR'un birlikte gerçekliği E-yurt sistemi ile veliler, öğrencilerinin kahvaltı yapıp yapmadığından, yurda giriş çıkış saatine kadar her türlü hareketinden haberdar olacak. E-yurt sistemi ile veliler öğrencilerin yurt içerisindeki tüm hareketlerini ve giriş çıkış saatlerini turkiye.gov.tr üzerinden takip edebilecek.

YURTKUR, e-yurt sisteminin hizmet vermesi konularında TÜRKSAT ile ortak çalışma yapılması için alt yapı çalışmalarına başladı.

YURTKUR VE TÜRKSAT İŞBİRLİĞİ

TÜRKSAT Genel Müdürü Dr. Özkan Dalbay, Genel Müdür Yardımcısı Cemil Sağıroğlu, Direktör Mustafa Yavuz Torun ve Proje Uzmanı Sami Yenice'den oluşan heyetle Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürü Hasan Albayrak'ın makamında gerçekleştirilen toplantıda yürütülen projeler üzerinde değerlendirme yapıldı. TÜRKSAT Genel Müdürü Dr. Özkan Dalbay kurumun verdiği hizmetleri ve gösterdiği hızlı gelişme ve büyümeyi yakından takip ettiklerini, sunulan hizmetleri takdir ettiklerini dile getirdi.

Burslara başvuru e-devlet'te

YURTKUR tarafından yapılan farklı çalışmaların da e-devlet üzerinden takibi yapılabilecek. Bu doğrultuda; kredi burs başvurularının e-devlet üzerinden de alınması uygulamasına da başlanacak. Burs başvuruları aynı zamanda 'www.kyk.gov.tr' adresinden de yapılabilecek

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber