Banka önünde sıra kavgası kanlı bitti

Beyoğlu'nda, banka dışında sıra bekleyen 2 kişi arasında kavga çıktı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Aralık 2012 14:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

'Öne geçme' meselesi yüzünden çıktığı belirtilen kavgada, Emre Aydın isimli şahıs bıçaklandı. Yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı, fail ise gözaltına alındı.

Olay, Mete Caddesi üzerinde saat 13.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde bulunan bir bankanın şubesine para yatırmak için gelen Emre Aydın, iş yerinin öğle paydosunda olması sebebiyle kapı önünde sıraya girdi. Kapılar açılınca sıranın önüne geçmeye çalıştığı öne sürülen Z. Ö. ile Aydın arasında tartışma yaşandı. Tartışma kavgaya dönüşünce Z. Ö. cebindeki bıçağı çıkardı ve Aydın'ı bıçakladı.

Yaralanan Aydın için olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Polis Z. Ö.'yü gözaltına aldı. Sağlık ekipleri ise ilk müdahalenin ardından Aydın'ı Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Öğle arası olduğu için sıraya girerek bankanın açılmasını beklediklerini ifade eden Emre Aydın, ?Banka açıldı ve içeri girdik. Şahıs da birden öne geçti. Biz de kendisinin haksız bir şekilde sıranın önüne geçtiğini belirterek uyardık. Laf atmaya başladı ve tartıştık. Sonra bıçağı çıkardı ve bana salladı. Bir baktım ki ayağım kanıyor. Sonra zanlı bankaya girdi ve polisler geldi.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber