Kula'da Milli Piyango yılbaşı biletlerine büyük İlgi

Manisa'nın Kula ilçesinde, Milli Piyango İdaresi'nin 40 milyon lira ikramiyeli yılbaşı özel çekilişli biletlerin satışa sunulması ile birlikte vatandaşlar bayilere koştu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2012 09:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

30 Kasım 2012 Cuma günü satılmaya başlanan yeni yıl biletlerine Kula'da ilk günden rağbet fazla olurken, ilçede yıllardır Milli Piyango seyyar bayiliği yapan Mehmet Kırlı, 2013 yılbaşı özel çekilişi için en büyük ikramiyenin 45 milyon lira olmasının biletlere olan ilgiyi daha da arttırdığını söyledi.

Bu sene de en çok 10 lira olan çeyrek biletin satılacağını tahmin ettiğini belirten Kırlı, yarım biletin 20 ve tam biletin de 40 liradan satışa sunulduğunu söyledi. Yılbaşı özel çekilişi için en çok tercih edilen biletlerin, İzmir, Karşıyaka, İstanbul ve Ankara biletleri olduğunu belirten Mehmet Kırlı, kendi şanslı numarasını arayan talihli adaylarının da bulunduğunu ifade etti.

Çeyrek bilet alan vatandaşlardan Mehmet Karakoç ise, büyük ikramiyeyi isabet ettiren talihliler arasında olması durumunda Kula'da istihdamın artmasına katkı sağlayacağını söyledi. - MANİSA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber